1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 19 – Љубов за време на Студената војна

Ана и Паул успеваат да и’ побегнат на жената во црвено и пристигнуваат во Западен Берлин. Паул и’ признава на Ана дека ја сака и со тоа уште повеќе ја заплеткува ситуацијата. Дали љубовта е шанса или пречка?

Ана мора веднаш да донесе одлука

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 19

Ана мора да стигне до Источен Берлин за да ја исполни својата мисија. Но, поради ситуацијата во градот, таа е принудена да остане во Западен Берлин. Има уште еден проблем: Во таквата тешка ситуација Паул и’ признава на Ана дека ја сака. Тој и’ вели да се откаже од нејзината мисија. Но, соиграчот сака да ја врати Ана назад во 2006 година, за да направи нов план. Дали преостанатите триесет и пет минути се доволни за да се најде решение?

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања