Mission Berlin 17 – Поставување барикади | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 17 – Поставување барикади

Уште педесет минути: соиграчот одлучува да ризикува се’ и да и’ верува на касиерката. На радио јавуваат дека војниците од Источна Германија поставуваат барикади.

Остануваат уште четириесет и пет минути да се спаси Германија

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 17

Ана се’ уште не забележала дека касиерката е Хајдрун Драј. Соиграчот ја советува Ана да и’ верува на жената која сака да и’ помогне. И покрај тоа што нејзиниот брат Паул се двоуми, на крајот сепак и тој се согласува да и’ помогнат на Ана да побегне од моторџиите. Ана, Паул и Хајдрун гледаат како армијата од Источна Германија поставува огради од бодликава жица. Соиграчот и’ објаснува на Ана дека тоа е почетокот на изградбата на Берлинскиот ѕид. На Ана и’ остануваат уште само четириесет и пет минути да ја спаси Германија.

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања