1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 14 – Во минатото поради иднината

Ана ја наоѓа временската машина и дознава дека терористите сакаат да избришат важен историски настан. Но, за кој настан станува збор? Затоа соиграчот ја враќа Ана назад во 1961 година.

Дали Ана ќе патува со временската машина?

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 14

Свештеникот може да го објасни значењето на реченицата: „In der Teilung liegt die Lösung“. Тој знае колку е опасна организацијата РАТАВА. Соиграчот смета дека Ана треба да се врати назад во 1961 година, за да ја реши загатката. Со лозинката „Die Liebe versetzt Berge“ може кога сака повторно да се врати во сегашноста. Ана се враќа во минатото на тринаесетти август 1961 година. За исполнување на мисијата таа има само уште шеесет минути. Дали таа има доволно време?

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања