Mission Berlin 13 – Божја помош | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 13 – Божја помош

Се чини дека црквата е вистинското место да се дојде до информации. Свештеникот и’ ја објаснува мелодијата на Ана и и’ кажува дека таа е клучот за временската машина. На каква машина мисли тој?

Свештеникот и’ кажува на Ана корисни информации

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 13

По повторното стартување на играта, почнува борбата меѓу Ана и жената во црвено. Кога ќе се појави свештеникот, жената во црвено бега. Тој и’ кажува на Ана дека инспекторот Огур е само ранет и е во болница. Свештеникот и’ ја свири на Ана уште еднаш мелодијата и објаснува дека редоследот на нотите D A C H F E G е клучот за влез во временската машина. Успешната истрага на Ана и соиграчот им донесува временска предност од десет минути. Но, дали ќе имаат доволно време?

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања