Mission Berlin 11 – Брза храна | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 11 – Брза храна

За време на ручекот во ресторанот, Ана му ја кажува таинствената реченица на Паул: „Решението е во поделбата, следи ја музиката“. Тој, пак, веднаш ја согледува опасноста и ја испраќа Ана кај свештеникот Кавалиер.

Кратка пауза во ресторанот

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 11

Паул ја поправи музичката кутија, но мелодијата не оди докрај: недостасува една строфа. Ана му раскажува на Паул за мистериозната порака: „Решението е во поделбата, следи ја музиката“. Тој и’ ја враќа музичката кутија и ја испраќа кај свештеникот Маркус Кавалиер во црквата „Гетсемане“. Од соиграчот на компјутерската игра Ана дознава дека црквата била собиралиште на противниците на владата на Германската Демократска Република.

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања