Mission Berlin 09 – Недостасуваат траги | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 09 – Недостасуваат траги

Ана бега од театарот, но жената во црвено ja следи до продавницата на Паул. Благодарение на Хајдрун, Ана успева повторно да побегне. Дел од сложувалката е составен, но како Ана да ги најде другите делови?

Бегство од споредниот излез на театарот

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 09

Инспекторот Огур ја предупредува Ана на опасноста од РАТАВА и терористите. Во продавницата за часовници, Паул Винклер и’ ја покажува на Ана музичката кутија што ја поправил. Се слуша мелодијата со наслов „Nostalgie“ од Фридрих Август Дахфег. „Unsere Melodie, Anna“, вели Паул, но таа не разбира што тој сака да и’ каже. Одненадеж се појавува жената во црвено и почнува да пука. Хајдрун Драј е исто така тука и им помага на Ана и Паул да побегнат. На Ана сега и се познати два датума: тринаесети август 1961 и деветти ноември. Но, за која година се работи?

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања