Mission Berlin 08 – Отворени сметки | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 08 – Отворени сметки

Инспекторот Огур е повреден во вооружена пресметка со жената во црвено. Тој и’ ја открива на Ана тајната за РАТАВА, чија цел е да се избришат историските случувања. На крајот на силите, инспекторот и’ кажува еден датум.

Во вариете театарот повторно се заканува опасност

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 08

Инспекторот Огур претпоставува дека Ана е во театарот и ја принудува да побегне. Се појавува жената во црвено и пука во Ана. Ана губи уште еден живот. По повторното стартување на играта, Огур и` објаснува на Ана дека една банда терористи, кои патуваат низ времето, сакаат да ја променат историјата. Инспекторот, иако смртно ранет, и’ посочува на Ана еден многу важен датум: деветти ноември. Но, за која година станува збор?

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања