1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 07 – Непознатиот непријател

За да им побегне на моторџиите, Ана се крие во вариете театарот. Таму ја сретнува Хајдрун, а од инспекторот Огур дознава дека организацијата РАТАВА е во потрага по неа. Но, што сакаат РАТАВА и жената во црвено од Ана?

Во бегство од страшните моторџии

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 07

Играчот на компјутерската игра ја враќа Ана назад во продавницата на Паул Винклер за да ја земе музичката кутија. Одејќи натаму, таа им бега на моторџиите и во музичкиот театар повторно ја сретнува Хајдрун. Таму се појавува и инспекторот Огур, за да ја праша Хајдрун каде е Ана.Тој претчувствува дека Ана се крие во театарот и ја предупредува дека РАТАВА е во потрага по неа. Одненадеж се појавува и жената во црвено. Што сака таа од Ана?

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања