Mission Berlin 06 – Жената во црвено | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 06 – Жената во црвено

Ана случајно се судрува со една жена, која тврди дека тие се дружеле во 1961 година. Освен тоа, Ана е изненадена кога сфаќа дека ја следи некоја жена во црвено.

На панаѓурот Ана склучува уште едно мистериозно познанство

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 06

Зад секој агол Ана ја чекаат непознати лица. Овој пат тоа е госпоѓата Хајдрун Драј, која тврди дека и’ била пријателка на Ана во 1961 година. И таа сака да и’ помогне на Ана во тешката мисија и ја предупредува дека ја следи некоја жена во црвено. Но, од каде ги знае Хајдрун Драј овие работи?

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања