Mission Berlin 05 – Дали се познаваме? | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 05 – Дали се познаваме?

Ана ја носи музичката кутија на поправка. Меѓутоа, за Паул Винклер ова е многу повеќе отколку само работна обврска. Тој е уверен дека ја познава Ана од поодамна. Но, дали е можно тоа? Таа штотуку дојде.

Дали продавницата за часовници ќе и’ помогне на Ана?

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 05

Кога Паул Винклер ја отвора музичката кутија, во неа наоѓа само парче хартија со шифра 19610813. Што значи тоа? И’ за што зборува Паул Винклер? Ана го замолува да ја поправи кутијата, а тој тврди дека тие се познаваат од порано. Во таквата заплеткана ситуација Ана ја меморира играта и ги пребројува поените. И’ преостануваат уште деведесет минути и два живота. Таа ја следеше музиката, но што точно значи „Решението е во поделбата“?

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања