1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 04 – Предупредувачки сигнали

Во улицата „Кант“ Ана наоѓа продавница за часовници, но таа е затворена. Ана дознава дека сопственикот е во некое кафуле. Се чини дека тие двајцата се познаваат. На Ана и’ остануваат уште сто минути.

Пауза во кафулето „Крокант“

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 04

Ана дознава дека Лео Винклер е мртов. Свирачот на улични оргули и’ раскажува на Ана дека продавницата сега му припаѓа на синот на Лео Винклер, Паул. Тој секој ден пие какао во едно соседно кафуле. Ана оди таму и порачува кафе. Во кафулето седи човек кој има приврзок во облик на сребрена виолина и и’ се насмевнува. Одненадеж се појавува инспекторот Огур и ја предупредува Ана дека мисијата е опасна - исто како и организацијата РАТАВА. Ана љубопитно го следи старецот со сребрениот приврзок.

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања