1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 03 – Во правец на улицата „Кант“

Ана се упатува кон улицата „Кант“, меѓутоа време и’ одзема тоа што мора да праша некого како да стигне дотаму. Уште повеќе време губи кога моторџиите со црни шлемови повторно се појавуваат и пукаат во неа.

Можеби на улицата „Кант“ има корисни информации

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 03

Непознатите моторџии не ја оставаат Ана ниту да здивне. Тоа уште повеќе ја одолжува нејзината мисија: кога Ана ги прашува децата на ролерки како да стигне до улицата „Кант“, во неа пукаат луѓето со црни шлемови. Откако играта повторно стартува, Ана успева безбедно да стигне до улицата „Кант“. Но, дали таму ќе го најде тоа што го бара?

DW.COM

Симнувања