Mission Berlin 02 – Во бегство | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 02 – Во бегство

Разговорот на Ана со инспекторот е прекинат од звуци на мотор и истрели. Ана бега и открива дека на музичката кутија е напишана адреса. Дали оваа трага ќе и` помогне?

Во музејот Ана наоѓа засолниште од луѓето кои ја следат

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 02

Во еден музеј Ана наоѓа засолниште од луѓето кои ја следат. Таа, исплашена од полицијата и од вооружените моторџии со црни шлемови, се крие во машкиот тоалет. Таму, на старата музичка кутија Ана открива адреса што посочува на името Лео Винклер на улицата „Кант“. Дали Лео Винклер е се’ уште жив и може ли да и’ помогне на Ана?

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања