Mission Berlin 01 – Лошо будење | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 01 – Лошо будење

Мисијата на Ана е да ја заштити Германија од голема несреќа. Таа треба да ја реши загатката и да се одбрани од непознатите моторџии. На располагаѓе таа има 130 минути. Но, каде е првата трага?

Што сака инспекторот од Ана?

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 01

Ана се буди во собата број четиринаесет во еден германски хотел. Инспекторот Огур влегува во нејзината соба. Тој се претставува и и’ објаснува на Ана дека во собата број четириесет е убиен гостин од хотелот. На огледалото во бањата на Ана тој наоѓа таинствена порака: "In der Teilung liegt die Lösung; folge der Musik". Ана се упатува кон хотелската сала, каде што инспекторот сака да и’ постави неколку прашања. Но, што треба да значат мистериозната порака и старата расипана музичка кутија што Ана ги пронајде во својата соба?

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања