#dw_BalkanBooster: „Се изјаснувам како граѓанин на светот“ | Сите содржини | DW | 29.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: „Се изјаснувам како граѓанин на светот“

Една слика, илјада зборови. Да не верувал во тоа, Самир Делиќ немало да посвети 30 год. на фотографија. „Се изјаснувам како граѓанин на светот, не ме интересираат ни Босанците, ни Србите, ниту Хрватите, зашто тоа е лудило сместено во регион, каде луѓето го запоставуваат својот живот кој е краток“, вели тој. #dw_BalkanBooster тимот, Александра и Суадела, откривајќи го Нови Пазар го пронајде Делиќ:

Гледај видео 02:03
Now live
02:03 минути