#dw_BalkanBooster: „Новинарството ме одбра мене“ | Сите содржини | DW | 06.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: „Новинарството ме одбра мене“

Ана Котур има церебрална парализа и не се жали за тоа. Напротив таа неуморно работи и пишува за проблемите кои лицата со инвалидитет ги имаат во Босна и Херцеговина. Нејзините новинарски текстови досега и донеле повеќе награди. Нашиот #dw_BalkanBooster тим во Бањалука се сретна со оваа инспиративна млада новинарка.

Гледај видео 01:13