#dw_BalkanBooster: „Дипломирав и заминувам! | Сите содржини | DW | 29.09.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: „Дипломирав и заминувам!

Марко и Александар направија излет во Осијек и сретнаа млади луѓе кои не веруваат дека ѝ се потребни на Хрватска и дека таа може да им го даде она што ним им е потребно. Како што е Инес Ерњеш.

Гледај видео 01:24