1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Во потрага по приказните на Бањалука

Арбер од Македонија по долго патување синоќа пристигна во Бања Лука. Со Леила се најде на традиционалното место за среќавање во Бањалука- пред Боска. Неговите први импресии се позитивни, а Леила ќе му помогне на стекне многу нови.

Гледај видео 00:57