1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: „Вени, види и види пак“

Со писателите од Македонија и Хрватска, Стефан Марковски и Жељка Хорват Чеч, завршува не само #dw_BalkanBooster во Грачаница, туку тука е и крајот на целиот проект. Како тој ги промени младите книжевници?

Гледај видео 01:16