#dw_BalkanBooster: Авантурата Винковци | Сите содржини | DW | 02.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Авантурата Винковци

Еколошкиот активист Александар од Подгорица патот за првпат го одведе во Винковци, каде домаќин му беше Марко Кесељ. Неделата на шарени, напорни и забавни денови- ја измиксавме во ова видео. И ги прашавме момците: како им се допадна нивната Балкан Бустер авантура?

Гледај видео 03:04
Now live
03:04 минути