1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми на денот

Aхмети нов - стар лидер на ДУИ

Али Ахмети е реизбран за лидер на Демократската унија за интеграција.

Тетово

Тетово

Со новиот патриски статут, на Ахмети му се зголемени овластувањата. На првиот конгрес на партијата, во Тетово, Ахмети ја отфрли можноста за реконструкција на актуелната влада и за одржување предвремени избори.