26 години независна Македонија | Сите содржини | DW | 09.09.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

26 години независна Македонија

Модерната историја на Македонија ја раскажуваат и поштенските марки. Писма се праќаат поретко, но стотиците поштенски марки продолжуваат да ги отсликуваат културата, уметничкото и историското наследство.

Гледај видео 01:45
Now live
01:45 минути