1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

15 години МОК

Македонскиот спорт одвие денови ги минува без поголеми возбудувања. Ракометарите и одбојкарите со подготвоки за наредните натпревари. Македонскиот Олимписки комитет слави 15 годишен јубилеј.

Македонскиот олимписки комитет слави јубилеј

Македонскиот олимписки комитет слави јубилеј