1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Свет

Оној кој сака да добие германско државјанство, мора да полага тест. Дојче веле ви претставува 33 прашања и одговори од тестот

default

Патна исправа

Тестот е на германски јазик. После секое прашање следува точниот одговор и објаснување на одговорот. Доколку сакате да се тестирате кликнете на линкот.

WWW-линкови