1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Ѕвездите на саемот за автомобили во Детроит

Иста процедура секоја година - саемот за автомобили во Детроит секој јануари е првиот хајлајт за автомобилската бранша. Околу 200 излагачи од цел свет прикажуваат дури 50 светски премиери.