1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Што е социјално претприемништво?

Овој претприемнички концепт во Македонија е во зачеток. Нивното значење во Европа пак од ден во ден сѐ повеќе добива во тежина. Социјалните претпријатија учествуваат со 10 проценти во БДП на ЕУ.

Гледај видео 01:31