Шивачката која облекува роботи | Сите содржини | DW | 18.02.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Шивачката која облекува роботи

За да се стане сам свој стопан со невообичаена идеја е потребна храброст. Со истрајност и потребен ноу-хау една жена од типично женска професија направи поврзување со сфера која е машки домен и постигна успех!

Гледај видео 02:50