Чарли Чаплин на цртежи и на тетоважа | Сите содржини | DW | 19.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Чарли Чаплин на цртежи и на тетоважа

Чарли Чаплин е легенда. Од него е фасцинирана и неговата внука Лора Чаплин. Љубовта кон дедо и' таа ја изразува преку цртежи.

Гледај видео 02:54