1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Црковно-народен собор на МПЦ

МПЦ одржува Црковно-народен собор, на кој ќе биде одбележан половина век од возобновувањето на Охридската архиепископија, а треба да се расправа и за додавање на терминот Охридска архиепископија кон името на МПЦ.

default