Хулахупот значи забава и спорт | Сите содржини | DW | 20.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Хулахупот значи забава и спорт

Вртењето хулахуп е забавно. Но танцот со тркала е и спорт. Во Росток група жени тренира со хулахупи од сопствено производство.

Гледај видео 03:05