Хрватска - најмладата членка на ЕУ | Сите содржини | DW | 04.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Хрватска - најмладата членка на ЕУ

Хрватска е мала земја, впечатлива по своите контрасти. Од 1. јули таа стана 28. членка на Европската унија.