Хит листа на европската култура | Сите содржини | DW | 11.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Хит листа на европската култура

Филмови, градби, уметници: Европската листа го рангира културниот живот на Европа. Германскиот Гете институт за таа цел анкетираше 22.000 луѓе во 30 земји.