Фудбал за муслиманските девојчиња | Сите содржини | DW | 23.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Фудбал за муслиманските девојчиња

Муслимански девојчиња на фудбалски терен. Во бројни делови на светот тоа не е вообичаена глетка. Наспроти религиозните и трационални табу-а, девојчињата од муслиманска вероисповед во Германија уживаат во спортот

Гледај видео 02:37

-