1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: „Златен“ октомври

Променливото време во Германија во октомври годинава потсетува на априлско. Но, за идните денови метеоролозите прогнозираат „златен октомври“.

Еден ден како во пролет, следниот ден - невреме и студ. Променливото време во Германија во октомври годинава потсетува на априлско. Но, за идните денови метеоролозите прогнозираат „златен октомври“. На #ФотографијаНаДенот: дел од паркот Кромлау во покраината Саксонија во топлите бои на есента.