1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Фантастичниот свет на лековитите билки

Луѓето користат лековити растенија со векови. Тие и денес во медицината играат голема улога. Сепак, на околу 4.000 лековити растенија им се заканува изумирање.