Уште повеќе забава во Берлин | Сите содржини | DW | 11.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Уште повеќе забава во Берлин

Музичката недела во Берлин е всушност секогаш: Секоја вечер има концерти и клубски забави на кои пристигнуваат луѓе од целиот свет. Сега фреквенцијата на тактот е повисока: започна четвртата Берлинска музичка недела.

Гледај видео 01:45