Учениците - истовремено радост и грижа | Сите содржини | DW | 05.09.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Учениците - истовремено радост и грижа

За основците и средношколците во Македонија започна учебната година. За родителите пак започнаа грижите за обезбедување пари за купување на потребниот училишен прибор, облека. Некои успеваат трошоците да ги покријат од платата, а за некои излез е кредит или позајмица од роднини, 34 проценти едвај го „истуркуваат“ септември.

Гледај видео 01:16