1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Успешна година за АРМ

Македонскиот претседател и врховен командант на вооружените сили, Бранко Црвенковски, беше информиран за состојбата на македонската армија. Што реферираа министерот за одбрана и началникот на генералштабот?

default