Универзитет за сајбер-агенти | Сите содржини | DW | 24.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Универзитет за сајбер-агенти

Доколку Џејмс Бонд повторно би бил студент, тогаш со сигурност би посетувал настава на Универзитетот Бакингем. Приватниот универзитет нуди мастер студии за безбедност и тајни служби.

Гледај видео 04:22