Уметност создадена на машина за пишување | Сите содржини | DW | 14.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Уметност создадена на машина за пишување

Машината за пишување за многумина го отслужи своето. За Дирк Крекер нејзината приказна сѐ уште не е завршена. Имено, овој дизајнер од Франкфурт преку машините за пишување ја создава својата уметност.

Гледај видео 03:52