1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Турција – претседател

Во турскиот парламент денеска почнува изборот на нов претседател на земјата. Како сигурен наследник на претседателот Ахмет Неџдет Сезер важи министерот за надворешни работи, Абдула Ѓул.