„Треба да бидеш човек“ | Сите содржини | DW | 03.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

„Треба да бидеш човек“

Дрита Ислами е рекордер на Македонија во атлетика. Тренира со Македонка и вели: „Нема врска која религија си, или која нација. Треба да бидеш човек.“

Гледај видео 01:35
Now live
01:35 минути