Тивки и гласни звуци | Лицата на Германија | DW | 24.09.2010
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Лицата на Германија

Тивки и гласни звуци

Што може да се слушне во шталата на сточарот Милер? Колку гласно е на градилиште на улиците во Германија? Каков е алармот на возилата за Брза помош со кои се вози лекарката Цилиг? Овде можете да ги слушнете аудио-репортажите од Лицата на Германија.