1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Тензиите стивнуваат

Политичките аналитичари велат дека примирјето меѓу водачите кај албанскиот електорат е под контрола. За серијалот инциденти, велат тие, вина носи и Државната изборна комисија, која останала нема на првите знаци насилтво.

default