Теми | DW
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Berlin - Kanzlerin Merkel empfängt Mazedoniens Regierungschef Zaev (Reuters/A. Schmidt)

Меркел за спорот за името: Компромисите се секогаш болни

Berlin - Kanzlerin Merkel empfängt Mazedoniens Regierungschef Zaev (Reuters/A. Schmidt)

Меркел го пречека Заев во Берлин со сите почести

Berlin: Brandenburger Tor (picture-alliance/Dumont/S. Lubenow)

Берлин- клучна станица на патот до решение за името?

Bundeskanzleramt Symbolbild (imago/IPON)

Заев кај Меркел по поддршка за името и НАТО

Повеќе видео прилози

Полнење електромобили во - пекарница

Карневал во Науса (Негуш)

На Германија би ѝ било подобро без Берлин?

Забава на нулта гравитација

Гледај видео 06:46

Повеќе видео прилози

Berlin - Kanzlerin Merkel empfängt Mazedoniens Regierungschef Zaev (Reuters/A. Schmidt)

Меркел го пречека Заев во Берлин со сите почести

Американец - илегалец во Македонија

„Непостоечки“ граѓани - фантоми во Македонија

Исламската држава регрутира џихадисти крај Охридското езеро

Дино-парк во Португалија

Избор меѓу лекови или леб за децата

 #DE_facto Kroatisch Bosnisch, Srecko Matic (DW)

#DE_facto: (Не)совршените автопатишта во Германија

Црвената „Тесла“ во вселената

повеќе

Македонија

повеќе

Свет

повеќе

Економија

повеќе

Панорама