Свет | DW
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Свет

Гледај видео 01:03
Now live
01:03 минути

Повеќе видео прилози

Безредија пред парламентот во Атина

Илкај Гундоган- мотор на тимот

Тони Крос- маестро на средината

DE_facto Kroatisch Bosnisch, Srecko Matic (DW)

#DE_facto: Сѐ повеќе луѓе од Западен Балкан легално работат во Германија