ТВ Магазин Европанорама | Сите содржини | DW | 23.02.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

ТВ Магазин Европанорама

Што ги води се‘ повеќе млади Европејци во војна во Сирија? Тоа е една од темите во Европанорамата, која уште донесува: судска драма за шпанското кралско семејство, Умено - најстудената европска престолнина на културата досега, бабл-фудбал - изгледа смешно, но е заразно забавно.

Гледај видео 25:53