Среќна нова 2014. година! | Програма | DW | 31.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Програма

Среќна нова 2014. година!

Македонската редакција на ДВ Ви пожелува среќна и успешна 2014. година, многу радосни моменти во неа и добро здравје Вам и на Вашите најблиски.

Почитувани корисници на нашите програми, почитувани партнери и соработници, почитувани пријатели на ДВ,

Македонската редакција на ДВ Ви пожелува среќна и успешна 2014. година, многу радосни моменти во неа и добро здравје Вам и на Вашите најблиски.

Ви благодариме за довербата што ни ја укажувате. Останете и натаму поврзани со ДВ, Вашиот ширум отворен прозорец кон случувањата во светот, но и во Вашето непосредно опкружување.

WWW-линкови