Споделување наместо купување | Сите содржини | DW | 21.06.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Споделување наместо купување

Во Германија во подем е трендот на позајмување, наместо на купување производи. Следбениците сметаат дека така се заштедуваат пари и се користат производи кои се реално потребни.

Гледај видео 02:11
Now live
02:11 минути