Со изострено перо - како светот гледа на Меркел? | Сите содржини | DW | 05.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Со изострено перо - како светот гледа на Меркел?

Карикатуристи од цел свет илустрираат како гледаат на Ангела Меркел. Притоа, најчесто станува збор за пари. Еврокризата остави длабоки траги.